Ambiversion Marketing

Добредојдовте на страната наменета за брза храна и ресторани. Погледнете го целосно функционалниот дизајн, одберете го пакетот најповолен за Вас и оставете да се прилагодиме на Вашиот стил.

Пакет FastFood

3000 мкд 1000 мкд / месечно
  • Известување за нарачки
  • Неограничено мени
  • Бесплатен хостинг
  • Поддршка / 1 месец

Пакет Restoran

4000 мкд 2000 мкд / месечно
  • Известување за нарачки и резервација
  • Систем за online наплата
  • Неограничено мени
  • Бесплатен хостинг
  • Поддршка / 1 месец
Замислете нешто поинакво, нешто ново, нешто вкусно

во Вашиот град.

Мени - Нарачка - Резервација

Погледнете го мени-то и начинот на порачка на производите. Во делот Резервирајте online може да го погледнете начинот на резервација.

Погледни